Следвайте ни

Очаквано: Хебър е отбор на месец октомври

Волейболният тим на Хебър спечели приза за Отбор на месец октомври.

Признанието на спортните журналисти идва след триумфа на Хебър със Суперкупата на България. Припомняме, че през октомври волейболистите на Пазарджик вдигнаха своя първи трофей от тази надпревара, след като надиграха Нефтохимик с 3:0 гейма в столичната зала "Христо Ботев".

"Спечелването на Суперкупата този сезон бе в нашата стратегия за развитие и надграждане. Първоначалният ни план беше петгодишен, ние успяхме да постигнем резултати по-рано.

Хебър става Отбор на месец октомври с голямо мнозинство от вота, като печели първото място с 15 гласа на спортните редакции, спрямо 5 за Нефтохимик 2010 (Бургас).

Наградата за Отбор на месеца бе приета от председателя на ВК Хебър Александър Иванов, който благодари от името на треньорското ръководство и състезателите. 

Тимът на Хебър се готви усилено за предстоящото гостуване на Добруджа(Добрич) от шестия кръг на Суперлигата на България.

 

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?