102

Обновяват залата на ВК Хебър

Ръководството на Община Пазарджик и волейболния шампион на България и носител на всички трофеи през изминалия сезон - Хебър използват лятната пауза за да направят цялостно вътрешно обновяване на спортна зала „Васил Левски“.

От близо месец ремонтните дейности текат с пълна пара, а целта е домът на волейболния първенец да придобие още по-хубав и модерен вид, както и да отговаря напълно на всички критерии по европейски стандарти.

„Ремонтът на нашия дом - спортна зала “Васил Левски” върви по план и нямаме търпение съвсем скоро да посрещнем всички фенове за началото на сезона", сподели председателят на УС на ВК Хебър Александър Иванов. 

Припомняме, че миналата есен Общината бе принудена да прави експресен мини ремонт на залата, тъй като тя не отговаряше в пълна степен на критериите за провеждане на мач от Шампионска лига и Хебър бе заплашен да домакинства в София.  

Преди това с държавни средства на спортното министерство на залата пък бе направен друг ремонт, който засегна фасадата и покривната конструкция. Монтирано бе и художествено осветление. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?