64

Нова тежка загуба за волейболното Локо

ПСК Локомотив Пловдив 0-3 ЦСКА (17-25, 16-25, 19-25)

ЦСКА надделя в двубоя срещу ПСК Локомотив  Пловдив. Армейците, водени от египетската си звезда Реда Хейкал, се справиха с противника в три гейма и се поздравиха с чиста победа (шеста в актива им досега).

Двата тима започнаха равностойно в първия гейм, но след 12-тата точка ЦСКА дръпна в резултата благодарение на успешни атаки на Хейкал и Георги Татаров. От другата страна на мрежата, пловдивчани пък загубуиха концентрация (в атака и на сервис), а ЦСКА отвори мача в своя полза.

Столичани поведоха в началото на втория гейм, и въпреки няколкото грешки в атака, доброто им представяне в атака (Христов, Татаров), си осигуриха лидерството в сета. Стабилизирайки играта си в атака отново, състезателите на Александър Попов грабнаха и втория гейм, аслед това продължиха доминацията си и в третия.

Хейкал завърши като най-резултатен в мача, отбелязвайки 16 точки (54% ефективност в атака). Той беше обявен и за най-полезен играч в двубоя. 14 добави Татаров (52% ефективност). За домакините Венцислав Георгиев беше най-добър с 10 точки (30% ефективност).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?