61

Нов рейс за волейболистките на "Марица"

Волейболният клуб Марица представи поредната придобивка за отбора. Собствениците закупиха нов автобус "Сетра" за нуждите на волейболистките.

Ние от екип "Спорт" на вестник Марица и marica.bg обаче им пожелаваме и в бъдеще да имат десетина мача на сезон, в които да се нуждаят от самолет за придвижване.

Возилото е закупено от един от спонсорите на тима собственикът на Лайт Газ Светослав Славов.

Автобусът е брандиран изцяло в цветовете на клуба, добавени са емблемата и спонсорите на отбора. Така Марица става един от малкото български отбори, които могат да се похвалят със свой собствен автобус.

Автобусът разполага с 30 места и е марка „Сетра“ – един от най-популярните автобусни брандове в света.

Първото пътуване на Марица с новия автобус може да бъде още тази седмица за финала за Купа България в Бургас в петък. Пловдивчанки трябва първо да победят утре ЦСКА (София) у дома в полуфиналите в турнира, за да си осигурят място на финала.

„Тази придобивка е напълно заслужена. Нашето желание на ръководството на Марица е отборът освен спортно-технически да расте и материално. Момичетата заслужават този автобус. Автобусът е марка „Сетра“, ВИП изпълнение с 30 места. Направен е напълно в удобството за отбора за по-добри резултати“, заяви Светослав Славов.

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Абе писарушке !!!!!

Абе писарушке !!!!!

24.01.2022 | 21:35

Каква е тази ш...и...б...а..на дума брандиран - брандове ???????? Ти български език не знаеш ли?????

Отговори
0 0

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?