Националният отбор за жени с уникална фотосесия със златната купа на Античния театър

Националният отбор на България по волейбол за жени засне уникална фотосесия на Античния театър в Пловдив в навечерието на Европейското първенство, което започва в сряда. Специалното събитие бе кулминацията на официалния Трофи тур на златната купа за шампиона от Евроволей 2021, който Лидл България организира за феновете в Града под тепетата. 

Благодарение на партньора на Българската федерация по волейбол, в България пристигна реалният златен трофей, който ще бъде връчен на шампиона от Европейското първенство.   Близо десет хиляди граждани и гости на Пловдив се възползваха от уникалната възможност да се снимат със златната шампионска купа и да спечелят свежи награди по време на Трофи тура на знакови локации в града.

Вече четвърта година Lidl е партньор на Българската федерация по волейбол. А специално за Европейското първенство за жени, на което страната ни е домакин, компанията предостави на българската публика и шанса за среща с впечатляващия трофей.

Всички, които не са успели да се възползват от възможността, може да го направят непосредствено преди мачовете на българските лъвици в „Колодрума“. Пред спортната зала ще бъде изградена специална фен зона за Евроволей 2021, а от 16,30 часа в дните на мачовете от груповата фаза след старта на шампионата на 18 август феновете отново ще могат да се снимат с мечтания трофей, благодарение на Лидл България.

В българския лагер са изключително доволни, че имат възможността да играят на Европейското първенство пред българска публика. А след фотосесията със златната купа на Античния театър споделиха амбициите си за първенството и емоциите да вървят по пътя към трофея именно в Пловдив.  

"Самата комбинация - да сме на знаково място като Античния театър в Пловдив с купата, за която всички волейболни нации в Европа мечтаят и към която се стремят, създава уникално усещане. Имаме възможността да покажем на всички по света красотата на най-стария жив град в Европа и пословичния ни отборен дух. Като отбор ние сме си поставили сериозни цели. Бъдете сигурни, че ще направим всичко по силите си, за да ги постигнем", заяви селекционерът на националния отбор на България по волейбол за жени Иван Петков.


"Радвам се много, че именно в Пловдив с националния отбор ще играем мачовете си на Европейското първенство. Тук имам много приятни спомени с "Марица", хората са страхотни, а публиката е страшно мотивираща - кара те да се чувстваш страхотно и да искаш повече от всякога да си оставиш сърцето ни игрището", заяви централният блокировач на националния отбор на България по волейбол за жени Нася Димитрова.


Специалните зони за феновете в зала “Колодрума” и Трофи тура на купата са активности - част от партньорство между Лидл България и Българската федерация по волейбол, което през 2021 година е под мотото - „Грижим се за свежите попълнения в отбора“, изцяло в подкрепа на младите таланти, бъдещите звезди на родния волейбол.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?