Следвайте ни

Механото и Езиковата са първи на коледния турнир

viber icon

Отборите на Механото(ПГМЕД) и Езикова гимназия „Бертолт Брехт” спечелиха първите места при момчетата и момичетата в традиционния общински коледен турнир по волейбол за средношколци.

Подгласници на победителите от ПГМЕД при момчетата станаха тимовете на Икономиката(ПГИМ) и Сградото(ПГСА).

За най-добър разпределител бе определен Теодор Пеев. Призът за най-добър нападател отиде при Васко Стоименов, а този за най-добър волейболист в комплексен план стана притежание на Здравко Маджаров.  

При момичетата след победителите от езиковата се наредиха отборите на СУ „Георги Бенковски”(второ) място) и Икономиката(ПГИМ). За най-добра разпределителка бе определена Златка Василева, а  В. Дончева взе наградата за най-добър нападател.

В комплексен план най-добра волейболистка стана  Пламена Георгиева. 

Призьорите бяха наградени с купи, грамоти, медали и предметни награди(в личното класиране), осигурени от организаторите от Община Пазарджик.

 

 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?