61

Мартин Стоев ревна срещу Локо, жалва се в РЗИ Пловдив

ВК Сливнишки герой (Сливница) подаде жалба до Национална волейболна лига, с копие до РЗИ-Пловдив. Повод за жалбата е отлагането на предстоящия двубой с ПСК Локомотив (Пловдив) от пети кръг на efbet Супер Волей и съмнения за достоверността, около броя играчи със здравословни проблеми. 

„На мача на Локомотив с Разлог в предишния кръг всичко беше наред. След контузията на диагонала Венцислав Георгиев по време на срещата, на другия ден стана ясно, че седем играчи на Локомотив са болни и контузени. Мен лично ме съмнява достоверността на представения документ за здравословните проблеми в Локомотив“, коментира за BGvolleyball.com старши-треньорът на Сливнишки Мартин Стоев.

Той е поискал проверка от страна на РЗИ-Пловдив, като се надява да се вземе най-правилно решение по случая. Регламентът на НВЛ предвижда отлагане на мач поради здравословни причини, ако най-малко четирима от състезателите са болни от Ковид-19, ако имат карантинирани в брой, който не позволява да се играе мач, т.е. нямат 6 човека за игра.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?