Марица стартира в Шампионска лига с гостуване в Кан

Българският волейболен първенец Марица (Пловдив) научи програмата по дни и часове на пет от шестте двубоя в Група Е на Шампионската лига. Маричанки са в група с руския шампион Динамо (Москва), френският шампион РК Кан (Кан), където играе бившата волейболистка на шампионките Мира Тодорова, и Уралочка-НТМК (Екатеринбург, Русия).

Любопитно е, че, както и преди година, шампионките на България започват с гостуване на френския шампион. Тогава това бе Безие (Безие), а сега е Кан. Двубоят ще бъде на 19 ноември (вторник), от 21:30 часа в зала Пале де Виктоар във френския средиземноморски град.

Първото домакинство на Жълто-сините в най-силния европейски клубен турнир ще бъде срещу Динамо на 27 ноември (сряда), от 18:30 в зала Колодрума в Пловдив.

Следват две гостувания в Русия – на Уралочка на 17, 18 или 19 декември в единствената среща, за която все още не са обявени точни дата и час, и на Динамо на 23 януари (четвъртък), от 18:00 часа в Дворец спорта Динамо в Москва.

Шампионките на България завършват с две домакинства в Колодрума – срещу Кан на 5 февруари (сряда), от 18:30, и срещу Уралочка на 18 февруари (вторник), отново от 18:30 часа.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?