Марица сгази Берое само за 50 минути

Шампионките от Марица записаха втора победа в първия допълнителен турнир от НВЛ, който се провежда в зала Багира в Казанлък. Във втората си среща от Група А маричанки победиха Берое (Стара Загора) с 3:0 (25:11, 25:11, 25:10) за 50 минути игра.

Пловдивчанки стартираха силно двубоя и поведоха с пет точки в самото начало 6:1. При 12:4 за маричанки дойде техническото прекъсване. След успешна атака на Десислава Николова маричанки затвориха първата част с 25:11. Вторият гейм започна като първия и шампионките направиха преднина още в самото начало – 8:3, Берое не спечели точка до техническата пауза, която дойде при 12:3. Марица поведе с 2:0 след като отново спечели гейм с 25:11. Жълто-сините поведоха със 7:1 в началото на третия гейм, а техническото прекъсване дойде при 12:4. След успешна атака на Кремена Каменова двубоят завърши след 25:10 в третия гейм. Марица завърши срещата с 9 аса.

Топреализатор на срещата стана Алекзандра Холстън, която направи 23 точки за победителките, следвана от Дженифър Крос с 9 и Десислава Николова с 8. Бившата волейболистка на Марица Радостина Маринова стана най-резултатна за Берое с 9 точки.
Марица е лидер в НВЛ с девет победи от девет мача и продължава да бъде без загубен гейм.

Утре е последният трети мач за Марица в допълнителния турнир в НВЛ срещу домакините от Казанлък Волей (Казанлък), двубоят е от 18:30 б.в. в зала Багира в Казанлък.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?