Следвайте ни

Любо Ганев с горещи новини от волейбола

viber icon

Вицепрезидентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев, който беше упълномощен от Данчо Лазаров да ръководи централата до Общото изборно събрание на 13 март, от днес официално встъпи в длъжност.

Още в първия си ден като ръководител на родния волейбол Ганев успя да привлече спонсор, както и да се запознае с финансовото състояние на БФВ.

Той е върнал на работа уволнен от Лазаров.

„Да, мога да потвърдя пред вас, че федерацията днес получи дарение от 20 000 лева от фирма, която засега не желая да назовавам. Очаквайте и в бъдеще да привличам спонсори за родния волейбол, за да се помага за развитието му. Знаете колко много връзки имам навсякъде и ще се възползвам от това“, коментира Ганев.

„Днес се запознах с финансовото състояние на Федерацията, включително и с паричните възнаграждения на всеки от служителите. След получените правомощия от Лазаров да управлявам централата, вече имам достъп до всичко в БФВ“, обясни новият ръководител на родния волейбол.

„Също така мога да съобщя, че от днес отново на работа във Федерация е Стефан Чолаков – тийм мениджърът на мъжкия ни национален волейболен отбор, който през годините си изпълняваше отлично задълженията и ще продължи да работи с нас“, добави Ганев.

Юлиян Ангелов

Юлиян Ангелов

Журналист - екип "Спорт"

Юлиян Ангелов от юни 1992 година работи в спортния екип на вестник "Марица". Към момента и за Спорт в marica.bg.   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?