Следвайте ни

Ляфтов ще играе в Суперлигата на Италия

viber icon

Прекаралият 4 поредни сезона във ВК Хебър национал на Северна Македония - Александар Ляфтов си е намерил нов отбор.

От следващия сезон Ляфтата ще играе в Италия. Посрещачът подписа контракт с тима на Консар (Равена), в който до скоро играеше българинът Алекс Грозданов.  

Припомняме, че преди да стане любимец на публиката в Пазарджик Александар бе натрупал богат международен опит с изявите си в Турция, Сърбия, Кипър, Египет, Румъния и Хърватия. През това време той бе спечелил и редица трофеи и отличия. 

"Много съм щастлив, че съм част от отбора на Равена и ще играя в италианската Суперлига. За мен това е едно ново предизвикателство - в шампионат, в който никога не съм бил. Това ми дава голяма мотивация, защото съм убеден, че ще е хубаво за мен и за отбора. Когато говорих с треньора Дзанини, той ясно ми каза каква е основната цел на клуба, а именно да запази мястото си в елита, но се надявам и разчитам на факта, че можем да направим и нещо повече", заяви Ляфтов за клубния сайтна новия си тим. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?