Ляфтата: Срещу Зенит няма какво да губим

Македонският национал на Хебър Александър Ляфтов сподели, че „тигрите" могат само да спечелят от предстоящия домакински турнир от 1/8 и 1/4-финалите за Купата на ЦЕВ в Пазарджик.

"Изправяме се срещу руския Зенит (Санкт Петербург). Много класен отбор. За нас това ще бъде много престижен мач и ще бъде удоволствие да играем в него.

Руснаците са фаворити. Ние няма какво да губим. Ще влезем вътре освободени и ще покажем нашата си игра. Ще се постараем да дадем най-доброто, пък може да се получи и някоя изненада. Можем да се противопоставим на Зенит, само да не сме притеснени.“, призна Ляфтов.

Македонецът отчете и моментната форма на хебърци.

„Показваме напредък с всеки изминал мач, но той върви по-бавно. Вече е декември, а ние имаме изиграни три мача от Суперлигата, без турнирите преди това. Но ситуацията с пандемията е такава. Не можем да влезем в този игрови ритъм, в който се влиза при мачове всяка седмица. Не само за Хебър, за всички отбори това не идва добре, но ще се справим. Трябва да се концентрираме, да тренираме стабилно и да чакаме по-добри времена, в които няма да има отлагане на мачове.“

Александър Ляфтов заяви, че отборната игра и сплотеността определено помагат много на Хебър.

„Това че сме заедно от много време определено помага. Основният състав вече играем заедно от три-четири години. Познаваме се много добре има сплотеност. Определено отборната игра допринася за напредъка след тази голяма пауза от шест-седем месеца и това как изглежда Хебър в тази ситуация."

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?