64

Кристина Гунчева: Да сме здрави и Марица пак да е шампион

Завърнах се у дома и съм заобиколена от доста познати лица, казва разпределителката на Марица (Пловдив) Кристина Гунчева. След почти 10-годишен гурбет в Казанлък и чужбина, Гунчева се завръща в тима, за който игра за последно през 2012 година.

„Марица е моят първи волейболен дом. Чувствам се страхотно. Завърнах се у дома и съм заобиколена от доста познати лица. Изпълнена съм с хубави чувства и се надявам сезонът да бъде успешен. Добре върви подготовката, тренираме доста усилено. За момента се справяме добре. За съжаление вътрешното първенство в България е малко по-слабо от това в чужбина. За сметка на това Марица е един отбор, който е показал характер и се е доказал.

Надявам се да покажем доста силно лице в Шампионска лига. Отборите в групата са много сериозни и в Шампионска лига няма слаб отбор. Надявам се да покажем волейбол на високо и да играем красиво. Моите очаквания са, че отново ще сме шампиони в България.

Пожелавам си всички момичета да бъдем здрави и да следваме успехите си стъпка по стъпка“, заяви Гунчева преди началото на сезона - на 30 октомври срещу Славия в зала СИЛА

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Какво очаквате от кабинета „Денков-Габриел”