Следвайте ни

Клубове от Турция и Румъния са опции пред Александар Ляфтов

viber icon

Волейболният шампион Хебър(Пазарджик) обяви раздялата си с 31-годишния посрещач Александар Ляфтов.

"Благодарим ти, Александар Ляфтов! Ти беше храбро сърце, което 4 години даваше всичко от себе си! Ти за нас беше дух и семейство. Пожелаваме ти много успехи в новото начинание! Казваме ти довиждане, но не сбогом, защото винаги ще останеш един от нас", написаха във фейсбук страницата на клуба.

По информация на "Марица" от Хебър са предложили нов договор на македонския национал, но той е решил в крайна сметка да потърси различно предизвикателство. 

Най-вероятните дестинации за бъдещето на Ляфтов са клубове от Румъния и Турция. В крайна сметка мениджърът на Александар и самият волейболист ще решат на коя от офертите да се спрат. 

Предимство за волейболистът е фактът, че той заминава в чужбина като свободен агент и ще може да договоря свободно личните си условия. 

От Хебър вече се оглеждат за заместник на Ляфтата, като опциите са свързани с волейболисти от България или чужбина.   

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?