Следвайте ни

Канадецът Гантър: Хебър ми предложи най-добър "пакет"

viber icon

"Честно казано смятах да сменя отбора на "Хебър" през лятото. Първоначално бях планирал да продължа кариерата си извън Пазарджик, но в последния момент промених мнението си и не съжалявам, че оставам тук."

Това призна канадският диагонал на ВК "Хебър" Брадли Гантър, който последен от миналогодишните волейболисти на тима преподписа договора си с "тигрите".

"Преговорите продължиха доста време между моя мениджър, клуба и мен. 

Да, действително имаше няколко други оферти, които се превърнаха в по-сериозни преговори, но „Хебър” ми даде най-добрия фул пакет, а това ме удовлетворява в пълна степен. Тук ми е добре.", сподели 198-сантиметровия диагонал от Комокс.

След отварянето на градове и граници той тръгнал да обикаля България и Гърция за да види красивата природа - от планините до морето.

"За съжаление реших да не пътувам до Канада и да видя семейството си. Но имах страхотни моменти тук с приятели и с приятелката си от Полша. Сега съм в Пазарджик и поддържам индивидуално форма до старта на лятната подготовка.", каза още Брадли. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?