Следвайте ни

Желязков: Играхме под тренировъчното ниво

Старши треньорът на Нефтохимик 2010 Николай Желязков бе разочарован след поражението от Хебър в мача за Суперкупата. Според него обаче през сезона отборът му ще изглежда по различен начин.
„Първо честитя на Хебър победата. Смятам, че направиха наистина много силен мач. Днешната среща може би щеше да се развие различно, ако бяхме спечелили първия гейм. Могат да бъдат изтъкнати много причини тук. Едно от нещата, които ни повлияха е, че ние тренираме от десет дни заедно, докато Хебър са в пълен състав може би от два месеца и половина, три“, заяви Желязков.
„Волейболът, който показахме, е много под нивото на това, което показваме на тренировка. Спокоен съм от гледна точка на това, че анализирайки нещата, които направихме лошо, ние имаме потенциала да играем много по-добър волейбол от това“, каза още наставникът.

Димитър Комсийски

Редактор-репортер екип "Спорт"

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?