102

И Сливница се оказа малка гара за "Експрес Хебър"

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) продължават да газят своите противници в Супер Волей при мъжете. В залата на Сливница "тигрите" победиха като гости местния Сливнишки герой с 3:0 (25:12, 25:15, 30:28) и записаха седми пореден успех на нула. Мачът бе от 8-мия кръг на шампионата.

Така шампионите остават единствени в елита на българското първенство, с пълен актив от 21 точки и без загубен гейм. С мач по-малко заради отложената среща с ЦСКА от 3-тия кръг, Хебър засега е втори в класирането.

Официален дебют за Хебър в Сливница направи 16-годишния Иван Сарафов, който е един от младите и перспективни играчи, от школата на клуба. На полето след контузия пък се завърна центърът Теодор Тодоров. 

В първите два гейма от мача пазарджиклии доминираха изцяло, като буквално прегазиха съперника. Едва в третата част  домакините от Сливнишки герой показаха възможности, както  и че имат характер. Двата тима започнаха равностойно, а играта точка за точка се запази докрай. Все пак класата и опитът на Хебър си казаха думата, шампионите не допуснаха изненади и затвориха мача с чиста победа.

Най-резултатен за Хебър бе Якопо Масари с 14 точки (1 блок, 3 аса, 53% ефективност в атака и 55% позитивно посрещане ). С по 13 точки за успеха завършиха Теодор Тодоров (4 блока и 90% ефективност в атака ) и Брадли Гънтър (2 блока, 2 аса и 43% ефективност в атака ).

Срещу Сливнишки герой Хебър направи репетиция за предстоящото си участие в шампионската лига срещу полския Ястжембски Венгел във вторник. 

 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Бонус малус

Бонус малус

29.11.2021 | 00:15

Кмета черпи ли ги с бял прашец след победите?

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?