Следвайте ни

Хебър започна подготовка без трима

viber icon

Волейболният тим на Хебър (Пазарджик) проведе първата си тренировка след близо 150 дни пауза.

На първия сбор от лятната подготовка липсващи сред "тигрите" бяха единствено Пламен Шекерджиев, Николай Къртев и Петър Каракашев. 

Заниманието се състоя в спортна зала “Васил Левски” пред затворени врата заради наложените противоепидемичните мерки.

Треньорът Атанас Петров обяви как ще протече 60-дневния подготвителен цикъл.

“Първите две седмици ще се готвим в Пазарджик, а след това отиваме на 10-дневен лагер в Тетевен. След като се завърнем в зала "Левски" ще започнем серия от контролни срещи, тъй като първият ни официален мач е през октомври и е директно за Суперкупата. Ще ни е необходима повече работа от друг път, тъй като почивката беше по-дълга.

Спокоен съм, защото момчетата работиха индивидуално вкъщи, имаме достатъчно време и се надяваме само всички да са здрави. Трябва да сме отговорни и да се пазим, като ще се радваме и по възможност текущите мерки да се променят, за да може нашите приятели и фенове да са в залата и да ни подкрепят, тъй като това е много важно за нас.”, коментира Петров.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?