102

Хебър с 20 победи от 20 мача след 3:0 в Разлог

Волейболният тим на Хебър записа двайста победа в шампионата на Супер Волей при мъжете. Воденият от Камило Плачи тим се наложи като гости над Пирин (Разлог) с 3:0 (25:16, 25:20, 25:18) в дербито на XX кръг на първенството, което се игра в зала „Септември“ в Разлог.

Така шампионите остават непобедения едноличен лидер на върха с 59 точки и само четири загубени гейма. По този начин те спечелиха предварително и редовния сезон в шампионата.

Очакванията за истинско противопоставяне и оспорван двубой не се състояха. Дерби не се получи, като Хебър не позволи това да се случи. Безмилостно пазарджиклии превзеха крепостта Пирин и нанесоха първа загуба на разложани в собствената им зала.

Домакините не успяха да покажат възможностите си на свой терен. Напрежението се стовари с пълна сила върху тях и играта не им спореше. Те допуснаха и много непредизвикани грешки, особено в първите две части, които допълнително улесниха съперника по пътя към успеха.

От своя страна "тигрите" изпъкнаха с отлични изяви, с голяма стабилност в посрещане и концентрация през цялото време. Началният удар бе основно оръжие, с който затрудниха максимално съперника, блокадата работеше, а успеваемостта в атака бе на ниво.

Разложани имаха само епизодични моменти, в началото на геймовете, в които се показаха като равностоен съперник. Гостите не позволиха те да се разиграят. Непоколебими в своето представяне, пазарджиклии имаха водеща роля и затвориха мача категорично в три гейма.

Най-добър реализатор за Хебър в мача бе Брадли Гънтър с 15 точки (3 аса, 1 блок). Той бе избран и за най-полезен играч на мача - MVP. Тодор Алексиев добави 14 точки за успеха.

За Пирин най-резултатен бе бившият състезател на Хебър Спас байрев с 18 пункта.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?