Хебър приключи селекцията за новия сезон

Клубът ще разчита на 14 състезатели за участие на 4 фронта

Волейболният тим на Хебър е завършил окомплектоването на състава си за новото първенство в мъжката Суперлига. Клубът от Пазарджик ще разчита на общо 14 състезатели в похода си за защита на титлата, спечелване на Купата и Суперкупата и добро представяне в турнира на Шампионската лига. 

Новите волейболисти за петима - Дейвид Кръстев, Виктор Йосифов, Теодор Салпаров и чужденците Якопо Масари(Италия) и Гьорги Гьоргиев(Македония). От миналогодишния състав в Пазарджик да играят остават Брадли Гантър, Пламен Шекерджиев, Тодор Алексиев, Николай Къртев, Теодор Тодоров, Стойко Ненчев, Мартин Симеонов, Иван Станев, Петър Каракашев. Лятната си подготовка хебърци ще започнат след около месец.

По време на паузата след края на миналия шампионат клубът се раздели с Любомир Агонцев, Спас Байрев, Александар Ляфтов и Иван Латунов. 

От Пирин(Разлог) обявиха, че Агонцев и Байрев са вече техни играчи. Ляфтов ще продължи кариерата си в чужбина, а Латунов е опция за ЦСКА. Все още окончателно не е решено бъдещето на либерото Добромир Иванов, чийто договор с Хебър също изтече през април месец. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?