Следвайте ни

Хебър приключи с разпределител и двама от центровете си

viber icon

Волейболният тим на Хебър се раздели дотук с трима от миналогодишните си състезатели. 

В отбора за следващия сезон със сигурност няма да останат диспечерът Георги Братоев, както и централните блокировачи Венцислав Рагин и Денис Чавдаров. 

Най-напред багажа от Пазарджик си стегна Братоев, който още в края на март освободи квартирата си в супер центъра на града, а по-късно обяви, че се завръща в Нефтохимик(Бургас).  

В рамките на няколко часа пък снощи Хебър съобщи, че се разделя с Венцислав Рагин и Денис Чавдаров.

Първият бе част от основния състав на „тигрите” в дебютния си сезон – 2018-2019 г. 

През миналия влизаше на полето епизодично и като цяло бе сред резервните опции на Атанас Петров за важните мачове. 

"Прецених, че е най-добре да продължа кариерата си на друго място. Мое е решението. Все още нямам отбор, търся си. Най-вероятно ще продължа кариерата си в България", коментира раздялата си с пазарджиклии Венци Рагин.

Хебър няма да продължи през следващия сезон и с централният блокировач Денис Чавдаров. "С ръководството просто не постигнахме договорка за още една година, явно те са решили да разчитат на други състезатели. Иначе целите бяха постигнати - играхме два финала, и спечелихме и двата. За титлата просто не ни беше дадена възможност заради пандемията и прекратяването на първенството. Вариант да остана нямаше. Водя преговори за следващия сезон с друг отбор, но нищо все още не е финализирано", заяви Чавдаров.

В момента Хебър води разговори за оставане със стратегическите си играчи, както и търси нови за попълване на определени звена. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?