61
Следвайте ни

Хебър посвети победата на Камило Плачи

viber icon

Либерото на Хебър Теодор Салпаров бе изключително щастлив след драматичната победа над испаския Гаугас в срещата-реванш от Шампионската волейболна лига. Пазарджиклии надделяха с 3:1 (25:20, 25:27, 25:16, 25:18) и успех в "Златния гейм" с 15:13. Салпаров джентълменски посвети победата на наставника Камило Плачи, който по лични причини пропусна срещата. „Тази победа я посвещаваме на Камило Плачи, който не можа да бъде с нас в този мач“, заяви Теодор Салпаров веднага след победата. 

„Малко хора са вярвали ,че бихме направили такъв мач. Радвам се за целия ни отбори и цялото ръководство. Видяхме, че сме равностойни с този отбор. Видя се, че под напрежение можем да играем. Важното е че продължаваме в Шампионската лига. Вярвахме си, че може да победим днес. Днес със присъствието но Тодор Алексиев добавихме много в атака. Дай Боже да стигнем и до 3-ия кръг и до Шампионската лига“, добави либерото. 

„Това ме държи жив на тези години. За това си заслужава да тренирам. Ако съм добре физически мога да играе на това високо ниво и на 39 години“, добави Теди Салпаров.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?