Следвайте ни

Хебър пак смени кондиционния треньор

viber icon

Ръководството на ВК Хебър направи пълна промяна на два от постовете в спортно-техническия щаб на мъжете. 

Иван Христов е новият кондиционен треньор. Той заменя на поста пловдивчанина Атанас Николов, който си тръгва след едногодишен престой в Пазарджик. 

Наследникът му Христов е "кондиционен и фитнес треньор с много години опит зад гърба си в силовата и индивидуалната подготовка. Той има магистърска степен по фитнес и здравословно хранене от НСА и редица сертификати за професионална квалификация.", коментираха от щаба на Хебър.

Айкут Айдън пък е новият статистик на отбора. Работил е като такъв за мъжките национални отбори на Турция и Черна гора. "Освен това има 14 години опит в 5 професионални волейболни клуба в Турция и в юношеския национален отбор на страната.", мотивираха назначението му хебърци. 

Айдън сменя на поста статистик пазарджиклията Владислав Николов, който подобно на кондиционния спец Атанас Николов пристигна в зала "Васил Левски" преди точно 12 месеца. 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?