Следвайте ни

Хебър без Георги Братоев в Полша

viber icon

Волейболният тим на Хебър ще бъде лишен от услугите на разпределителя си Георги Братоев за предстоящия първи мач от евротурнирите срещу полския Алурон Вирту Варта(Заверче), който ще се играе в сряда, в Домбро̀ва Гурнѝча.

Диспечерът на хебърци е наказан за със спиране на състезателни права 2 мача и твърдо отпада от сметките на треньора Атанас Петров.

Братоев е получил наказанието в предишния сезон като състезател на Нефтохимик, но сега трябва да го изтърпи като играч на Хебър.

От пазарджишкия клуб вече са пуснали жалба за намаляване на санкцията на 1 среща, но все още няма становище на съответната комисия при европейската волейболна централа.

Ако бургазлията бъде амнистиран след изтърпяване на 1/2 от наказанието ще може да вземе участие в ответния мач на 18-ти декември в Пазарджик.

Вместо Братоев титуляр за хебърци в сряда вечер ще излезе Любомир Агонцев.   

 

 

 

 

 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?