Следвайте ни

Феновете ще влизат с гривни за турнира на Хебър

viber icon

По-особен достъп до спортна зала "Васил Левски" ще имат феновете на волейбола за започващия утре в Пазарджик  тридневен домакински предварителен турнир, който предхожда старта на основния сезон в Суперлигата.

Клубът домакин е начертал противоепидемични мерки срещу COVID-19, които трябва да се спазват, във връзка с Наредбата на Министъра на здравеопазването. 

Спортна зала “Васил Левски” ще работи на 50 % от капацитета си, като на входа ѝ ще има пропускателен пункт, на който задължително ще се мери температурата на влизащите.

Входът остава свободен, но всеки от зрителите ще получи  специална пропускателна гривна. Задължително е да се спазва една седалка разстояние и социална дистанция от 1,5 м. в залата. В нея не трябва да се сяда на седалките, които са обозначени като забранени.

Носенето на маска е задължително в залата, а специални маски на Хебър ще може да се закупят във фен магазина на клуба. 
На входовете за залата ще има дезинфектанти, които е препоръчително да се ползват. 


 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?