Емилия Димитрова: Благодаря ви българи за подкрепата, не спирайте да вярвате!

Благодаря ви момичета, че бяхме отново ръка за ръка в боя, защитавайки България, написа Емилия Димитрова -  най-добрата волейболистка на България в мачовете от Евроволей в Колодрума. Емилия използва профила  си в социалните мрежи, за да благодари на съотборничките си, на треньорите и на феновете за незабравимите мигове в Колодрума. Ето какво написа номер 14 на България:

"Дните отминават, но болката остава. Болка породена от нереализираната възможност и разочарование. Трудно се говори след поражение, но ето, че дойде време за равносметка. Беше дълго и тежко лято. Готвихме се усилено и оставихме много труд и пот в залата. Загърбихме различията си в името на успеха и общата цел. Борихме се до последно като едно цяло, като един отбор, като истински лъвици!

Въпреки всички спънки по пътя не се отказахме и за миг. Но уви не беше достатъчно. В живота и в спорта трябва да имаш и доза късмет, а като че ли късмета този път не беше на наша страна.

Благодаря ви момичета, че бяхме отново ръка за ръка в боя, защитавайки България! Благодаря на щаба на Иван Петков за усилията, търпението и безсънните нощи в името на победата!

И не на последно място едно безкрайно Благодаря на хората в залата и тези пред телевизорите! Вие сте истински дар! Благодаря ви българи за подкрепата! Бъдете здрави и не спирайте да вярвате!"

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Христо

Христо

31.08.2021 | 16:11

Само напред Български Лъвици...

Отговори
4 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?