Следвайте ни

Дунавци: Чакаме Хебър в Русе

viber icon

Треньорът на Дунав(Русе) Дани Милушев честити победата на Хебър срещу воденият от него тим, но в същото време заплаши, че пазарджиклии ги чака тежък ответен мач в северния град.

"С оглед развитието на мача загубата ни е логична.

Но пък Хебър тази година имат още по-силна селекция и особено в тяхната зала не съм очаквал нещо по-различно.

Не казвам, че сме дошли в Пазарджик като на заколение. В никакъв случай. Вярвах, че можем да направим нещо тук, ако имаме и късмет разбира се и ако ни подценят.

Единствено ме притесни разликата в третия гейм, която набъбна сериозно в полза на Хебър. Тогава излязохме по-отпуснати, а не е редно, защото трябваше да се борим точка за точка до края.

В първия гейм стояхме доста равностойно и се опитахме да дадем каквото можем, но те са си класен отбор", анализира Милушев.

"Ние ще ги очакваме в ответния мач, в нашата зала за да видим дали и там ще си покажат играта.

Тук например във втория гейм започна да им влиза сервиса и от там им заработи блокадата. Но да видим дали това ще се случи и в Русе", закани се Милушев. 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво очаквате от промените в кабинета "Борисов 3"?