Драго Иванов: От резултата съм доволен, но от играта - не!

Доволен от победата, но с резерви към играта бе след края на мача срещу Монтана(3:1) старши-треньорът на Хебър Драган Иванов.

"Не допуснахме много грешки в този мач и това беше най-важното. Направихме малко непредизвикани грешки, но в същото време прекалено леки топки паднаха в нашето поле. Отборът на Монтана ни помогна за този развой на срещата, особено на сервис, с много непредизвикани грешки от тяхна страна. Сигурен съм, че в останалите двубои от първенството съперниците няма да допуснат такова развитие. Затова ние трябва да сме още по-готови и да сме на 100% мобилизирани“, заяви Иванов.

"След като отстъпихме във втория гейм, излязохме от ситуацията със спокойствие и увереност в собствените си сили. Играчите на Хебър са достатъчно рутинирани състезатели, които макар и да попаднат в тежка ситуация, знаят как да излязат от нея и го направиха успешно.

Като цяло не съм доволен от играта,  защото тренираме на значително по-високи обороти и доста по-различно ниво. Ще бъда доволен, когато това, което волейболистите правят в тренировките, го реализират по най-добрият начин и на терена", завърши Иванов. 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?