Без Шекерджиев Хебър ще гони 3 точки в Монтана

Волейболистите на Хебър (Пазарджик) ще гостуват утре вечер на Монтана в единствения мач от петия кръг на Първата осмица в Суперлигата при мъжете.

Двубоят е от 20 часа в монтанската зала „Младост“, като ще бъде предаван пряко по Diema Sport.

Останалите мачове от кръга са отложени. 

„Като цяло отборът ни е добре, състезателите са здрави. Пламен Шекерджиев, който получи травма в глезена на мача с Пирин, още не се е възстановил напълно. Травмата бе по-сериозна, може би още една седмица ще му е нужна, за да може отново да бъде пълноценен. Също така Теодор Тодоров тренира на облекчен режим, надявам се всичко при него да отшуми бързо.“, изрази надеждите си наставникът на Хебър Атанас Петров.

„Монтана притежава трудна зала, защото там сервисът не е този, който имаме. Досега винаги сме имали проблеми в Монтана основно на тези два елемента - сервис и посрещане. Изправяме се срещу сериозен съперник, отборът им е съставен от състезатели, които играят много разумно и с малко грешки, а това е много важно. Също така имат на поста диагонал едно изключително момче, със завидни физически данни. Такъв диагонал скоро не е имало в българското първенство. Мачът изобщо няма да е лек, но ние отиваме за спечелването на три точки.“, декларира Петров. 

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?