Атанас Петров: Липсата на публика не влияе добре

"Доволен съм от победата и от добрата игра на отбора. Всички успяха да вземат участие в мача с Пирин. Победихме и гледаме вече към първите мачове от евротурнирите.", заяви след успеха над Пирин(Рз) с 3:0 старши-треньорът на ВК Хебър Атанас Петров.

"За съжаление контузия получи Пламен Шекерджиев. След направения магнитен резонанс ще разберем повече за травмата му.", разкри наставникът. Той коментира и тягостната обстановка свързана с празните трибуни и липсата на публика в залите. 

"Не е добре да се играе пред празна зала, защото обстановката е като за тренировка. Ние най-много искаме да се пооправи положението около тази пандемия за да влязат хора в залата, защото в този спорт ние играем най-напред за публиката и после  между нас, отборите.", отбеляза Петров.

Неговият колега Северин Димитров призна превъзходството на хебърци и определи победата на "тигрите" като заслужена. 

"Не успяхме да покажем това, на което сме способни. Противникът излезе с всичко най-добро и показа една стойностна игра. Знаехме, че Хебър е силен тим, въпреки това дадох възможност за изява на 1-2 от по-младите момчета да играят.

Надявам се срещу Марек в следващия кръг да покажем една по-добра игра, защото сме домакини, а мачът ще бъде и дерби.", каза Димитров.

Подобно на Атанас Петров и той отчете липсата на фенове като голям минус.

"Не е приятно да се играе без публика, мачът приличаше на контролен. Това е обаче положението и ще трябва да се съобразим с него.", завърши треньорът на Пирин.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?