Следвайте ни

Александър Иванов подаде оставка от шефски пост във волейбола

viber icon

Президентът на ВК Хебър (Пазарджик) Александър Иванов подаде оставка от ръководството на Национална волейболна лига. По този начин той стана солидарен с председателя на Лигата Атанас Гаров, който преди време го покани да се включи в екипа на управляващия орган.

Припомняме, че преди няколко дни оставката си хвърли и Гаров, който се обяви против новия формат на мъжката Суперлига. 

Ето и пълните мотиви на Александър Иванов за решението си да напусне УС на Лигата:

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,

В последната година ръководството на Хебър (Пазарджик), чийто Председател съм аз, и Национална волейболна лига изградиха изключително добро организационно сътрудничество. Винаги сме се старали да подпомагаме работата на управляващия орган, а финалите за Купа България 2021 в Пазарджик бяха крайния резултат и пример как две организации могат да си сътрудничат за постигането на качествен продукт. Впоследствие приех поканата на г-н Атанас Гаров, Председател на НВЛ, да се включа в ръководството, защото бе видно старанието на целия екип да гради и надгражда, посредством което да вдигаме цялото ниво на волейбола у нас.

За съжаление не успях да представя плана си за развитие на Суперлига и Висша лига пред г-н Атанас Гаров и екипа на НВЛ. В тази връзка вярвам, че новият формат не кореспондира с моите цели и амбиции и с тези на водещ клуб като Хебър (Пазарджик).

Искрено съм разочарован, че действията и вижданията на голяма част от клубовете беше в разрез с всякакви последователни, разумни и управленски действия, което доведе и до оставката на г-н Атанас Гаров. Смятам за достойно, след като ръководството и целите НВЛ са различни, аз също да не бъда част от този колектив.

Уважаеми членове на УС на БФВ,

Моля, да приемете това писмо като моя официална оставка като член на комисия Национална волейболна лига.

С уважение, Александър Иванов

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (1)

Ко речи?

Ко речи?

21.06.2021 | 16:24

Племенникът на Кмета хвърлил оставка?

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?