Следвайте ни

Стойка: 90 процента от успеха се дължи на треньорите и щаба

viber icon

„Мисля че нещата се получиха. Много благодаря на треньора си Борислав Георгиев, който денонощно се рови, за да разучава идеално противниците. На мен ми идва информацията наготово, подготвяме се преди мача и в движение на срещата нещата се получават. Благодарна съм му, за да се получат нещата така. Аз съм на ринга, но зад мен са много хора, които остават в сянка. Тяхната роля е на 90 процента, моята е само 10“, каза пред БНТ щастливата Кръстева.

Тя уточни, че паузата от една година, която тя си взе в края на 2018-а, й се е отразила положително, защото е успяла да си почине. А относно предстоящия финал с туркинята Бусе, Кръстева допълни: 
   
„Притеснение преди всеки мач има, няма как да не е така. Благодаря на доктора, треньора и другите треньори, с които се чуваме по телефона. На психолога, който денонощно е на разположение, за да може моето напрежение да се сведе до минимум. Колкото до противничката, ще се доверя на 100 процента на треньора. За него предстоят денонощни часове на разузнаване и разчитане на силните и слабите страни, за да изпълня указанията му на 100 процента“, каза още Стойка.
  
Финалът в категория до 51 килограма в Токио е в събота, 7 август, от 8:15 часа българско време.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?