Следвайте ни

Катрин Тасева: Много неща постигнах в гимнастиката

viber icon

Българската гимнастичка Катрин Тасева обяви, че е доволна от кариерата си която приключи днес с финала на олимпийската квалификация в индивидуалния многобой. Катрин остана 14-а и е съответно четвърта резерва за утрешните финали, но шансът и да играе в тях е минимален.

"Ами всъщност това беше последното ми състезание, най-вероятно повече няма да играя. Имам известни планове за близкото бъдеще и така.

Равносметката горе-долу съм си я направила за цялата кариера. Много неща постигнах! Самият факт, че съм тук, че сме две гимнастички на Олимпиада, две българки, е доста сериозен успех защото последните две Олимпиади имахме по една гимнастичка. Ние с Боряна постигнахме много, както и Невяна, и тя доскоро беше част от този отбор. Постигнахме доста, но за жалост днес нещата не се получиха както исках.

Имам по-специални моменти, които ще запомня", призна  Катрин след края на днешните квалификации.

"Каквото и да направим ние, те няма да ни харесват. Ако ще олимпийски медал да вземем, те пак няма да ни харесват защото ще искат още и още и нещо винаги ще ни куца. Аз не мога да обръщам внимание на такива хора, на такива коментари, не чета, не гледам, не следя, не ме вълнуват. Повечето пъти това са хора без работа, които не са се реализирали в живота и не знаят каква е цената на това да излезеш на олимпийския терен“, добави тя по адрес на множеството интернет критици в България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?