За Париж и Григор - само с любов!

В Париж видяхме света от върха на Айфеловата кула. Благодарение на Григор Димитров. Той отново ни показа най-доброто от играта, от странно сложния тенис. Тениса, с който може да очароваш хиляди, дори и когато не си успял да спечелиш мача. Когато две-три точки решават изхода на двубоя.

На Rolex Paris Masters 2019, последния турнир от Мasters 1000, Григор Димитров докосна върха. Изигра пет запомнящи се срещи. Показа великолепна техника, добри решения в хода на мачовете, красиви отигравания, направи впечатляващи удари. Демонстрира завидно самочувствие и устойчивост. И отново е във фокуса, сред най-добрите.

Полуфинал на Masters 1000! Лице в лице с АТР № 1 Новак Джокович в абсолютно равностоен двубой. Това е успех за всеки голям тенисист. Голям успех!

Особено, когато си бил в челната тройка, а след това си преживял тежки моменти, контузия, смяна на треньори, загубени срещи, които те смъкват до № 78 в АТР ранкинга. Пропадането не е като полета нагоре. Смъкването надолу боли, оттласкването от дъното изиква много воля и характер. И той го направи! По блестящ начин. Категорично.

Григор Димитров излиза в заслужена почивка. Позитивно и с оптимизъм.

Ние сме горди и, разбира се, нетърпеливи за началото на новия сезон.

Григор Димитров впечатли Париж и света на тениса! И заслужи любовта им!

Stela Petrova (by Тенис-анализи)

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?