Следвайте ни

Удар: Порязаха Гришо за строеж за 2,5 млн. в центъра на София

viber icon

Българската федерация по тенис (БФТ) не допусна Григор Димитров да строи модерно съоръжение за 2,5 млн. в центъра на София. Федерацията остава стопанин на кортовете „Академика 2011“ в Борисовата градина. Тя е предложила по-добра оферта на обявения конкурс за отдаване под наем на съоръжението, известно като Български национален тенис център (БНТЦ).

Сред участниците в конкурса беше и ТК „Хасково“, подпомогнат от най-добрия ни тенисист Григор Димитров, но в крайна сметка БФТ запазва правата си върху тенис базата и ще я стопанисва поне още 20 години.

Участието на Гришо в надпреварата за кортовете внесе сериозен смут сред членовете на родната федерация. Последваха дори дебати доколко морален е ходът на хасковлията спрямо развитието на спорта в страната ни, пише Blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Габи

Габи

24.07.2021 | 16:48

Морално е Григор Димитров да прославя България и да се бием в гърдите когато побеждава, а да прави бизнес тук не е. Криво разбрана Булгаризация.!

Отговори
3 2
Стига

Стига

24.07.2021 | 11:41

Поредната спирачка в развитието на каквото и да е в България. После нямало инвестиции, само едни Наши хора, бих казал некадърност и корупция на всякъде

Отговори
3 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?