Страхотна новина: Цвети Пиронкова с уайлд кард на Ролан Гарос

Цветана Пиронкова ще участва на "Ролан Гарос" с "уайлд кард". Това съобщиха организаторите на турнира от Големия шлем в Париж на запитване на БНР.

Българката, която стигна до четвъртфиналите на най-престижното състезание на червени кортове през 2016 година, е една от осемте тенисистки, които получават покана за основната схема, която започва на 27 септември. Единствената друга, която не е французойка от тях е канадката Йожени Бушар.

При пристигането си от Ню Йорк на 11 септември Пиронкова обяви, че президентът на БФТ Стефан Цветков преговаря за покана с организаторите.

При мъжете Анди Мъри и седем французи са определени да получат "уайлд кард".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
us open

us open

15.09.2020 | 02:05

Тя направи много силно, макар и сдържано - елегантно послание към спортния свят и тениса в частност, че спорта е красота и сила и прави живота на човека по-богат, а не го разрушава, създавайки физически и морални уродства в името на успеха. Радвам се че е било чуто и подкрепено.

Отговори
8 0
Филибар Майналиев

Филибар Майналиев

15.09.2020 | 00:12

Бих помолил "Марица" да не използват думата от софийския жаргон CΤΡΑΧΟΤΗΟ.. До преди 20 год. никой в Пловдив неббеше чувал за "страхотно'... Казвахме просто ΜΗΟΓΟ ΧУБΑΒΟ

Отговори
7 1

Анкета

Ще има ли ротация на кабинета или отиваме на избори?