Смут сред фенките! Гришо губи от най-милото си... безвъзвратно

Падна най-зорко пазената тайна около Григор Димитров - стана ясно защо любимецът на фенките у нас и по света играе с лента на глава. Причината е, че от доста време насам перчемът на Гришо се разрежда, при това доста видимо. 

Публикуваме кадър от Eurosport (на заглавната снимка), който е уловил българина по време на мача между Анди Мъри и японеца Нишиока. 

Както е казал народът - умна глава, коса не държи. Умен е Григор, две мнения по въпроса няма. Ето поредното потвърждение за това. След победата снощи Григор се яви пред камерите с маска, на която имаше българския трибагреник и герб.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Бибе

Бибе

03.09.2020 | 09:10

Най-сетне ги разкараха тези безделници тръгнали да бутат държавата. Нямаме нужда от такава "смяна на системата". През февруари да си пуснат бюлетините и да се преборим кой за кого е.

Отговори
23 28
Млад ездач

Млад ездач

02.09.2020 | 18:26

На протестите имало кръв и лютив спрей!! А цветя,рози и парфюм ли да има?? Прав е Андрей Ляпчев!! Со кротце и со благо и со МАЛЦЕ КЮТЕК и ЛОБУТ!!!

Отговори
44 9
Марио

Марио

03.09.2020 | 11:52

Имало и летящи павета. Имало и около 100 милиционера в болницата. Ама това е съвсем нормално. Не сме тръгнали на кино прожекция.

Отговори
14 8

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?