Извънредно! Серина аут от Ролан Гарос, Пиронкова в трети кръг

Серина Уилямс отказа мача си срещу Цветана Пиронкова от втория кръг на Ролан Гарос. Причината за оттеглянето на носителката на 23 титли от Големия шлем е контузия на ахилесовото сухожилие.

„Обичам да играя в Париж и наистина обожавам клея. Да бъда отново тук ми достави голяма радост и затова наистина положих усилия и направих всичко възможно, за да се възстановя. Започнах да чувствам болк в ахилесовото сухожилие след първия кръг и засега има известно подобрение, но не съм напълно възстановена“, обяви Уилямс на организирана по повода пресконференция.

„Трябваше да преценя дали ще успея да изиграя още няколко мача в това състояние и стигнах до извода, че няма да е възможно. В момента изпитвам трудности при ходене и това е ясен знак, че трябва да се посветя на възстановяването си. Смятам, че за пълно възстановяване ще са ми необходими 5-6 седмици почивка и рехабилитация“, сподели още американката.

По този начин Цветана Пиронкова се класира за трети кръг на Ролан Гарос, където ще срещне Барбора Крейчикова, която спечели срещу Барбара Стрицова с 6:4, 3:6, 6:3.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Буба

Буба

30.09.2020 | 15:44

УСПЕХ ,ЦВЕТИ !!!

Отговори
2 0
Сирена

Сирена

30.09.2020 | 14:49

Успех Цвети, на Кинг Конг му свършиха хапчета, дришката от Хасково, има траур,любимата му аут.

Отговори
5 1
намръщенЪ

намръщенЪ

30.09.2020 | 14:14

Най-после и това момиче да има късмет! Обикновено тя е потърпевшата.

Отговори
9 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?