Раздяла или не? Григор и Лолита се изтриха взаимно

Григор Димитров се е разделил със своята половинка Лолита. За това алармираха фенове на най-добрия ни тенисит. 30-годишният хасковлия има над над 1 милион последователи в Инстаграм, но сред тях вече не е рускинята, с която започна да се среща в края на миналото лято.

Самият българин също е спрял да следва Османова, която развива успешно два профила. Двамата никога досега не са качвали за постоянно своя обща снимка, а се показаха на света чрез сторита.

За последно те бяха заедно на рождения ѝ ден в началото на този месец. Тогава от публикациите на Лолита стана ясно, че любимият ѝ е успял да се включи в празненствата в Монте Карло, на които присъстваха нейното семейство и приятели. Вчера обаче красавицата пусна нови кадри от разходка в Кан, на които бе сменила спрягания за годежен пръстен с друг със син камък. За първи път Лола показа бижуто с диамант в началото на май, когато се прибра в родния си град Налчик, република Кабардино-Балкария. Тогава тръгнаха слухове, че с хасковлията са се сгодили, а само 2 седмици по-късно тя го придружи в България.

Може би между тях са се появили проблеми, тъй като в последните дни Османова заложи на ролята си на инфлуенсър. Тя пусна клипче, чрез което разходи последователите си в единствения голям шопинг център В Монако - „Метропол“.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?