64

Радулов и Дженев в отборите на ITF за турнирите в Австралия

Илиян Радулов, Адрияно Дженев и Йоана Константинова бяха избрани да бъдат част от отборите на ITF за турнирите в Австралия.

Поредното голямо признание за младите български таланти е изключителна възможност за тенисистите от Пловдив (плюс Константинова от Плевен) да пътуват до висококачествени младежки турнири, под ръководството на официален треньор на ITF.

Тримата българи ще започнат с подготвителен лагер в Австралия. От 13 януари те ще участват на турнира в Тралалгон. На 21 януари пък започва участието им на първия за 2023 година турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия. 

Междувременно, Радулов, Дженев и още трима български тенис таланти заминаха днес за участие на първия за 2023 година турнир от Големия шлем - Откритото първенство на Австралия. България ще бъде представена от рекорден брой юноши и девойки.

При юношите ще бъдем представени от шампионите от „Ориндж Боул" – Илиян Радулов и Адрияно Дженев. Илиян Радулов ще бъде поставен под №2, а Адрияно Дженев също ще започне от основната схема. При девойките Йоана Константинова се класира за основната схема, а Росица Денчева и Елизара Янева ще стартират от квалификациите.

Заедно с тенис талантите ни като треньор от страна на Българска федерация по тенис замина Пресиян Коев.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?