Националите до 14 и 16 г. на лагер в Пловдив преди Европейските зимни купи

Националните състезатели на България до 14 и 16 годишна възраст (юноши и девойки) започнаха от днес лагер в зала „Атаро Клима" в Пловдив. Родните таланти ще участват на турнири от Европейската зимна купа от 7 до 9 февруари. 

Пловдив ще бъде домакин на напреварата при девойките до 14 г. Състезанието ще се проведе в зала „Атаро Клима".

Националките до 14 г. са в състав Йоана Константинова (Плевен-ПСК Плевен), Елизара Янева и Мария Рогачева (Пловдив 1981). Капитан на България е Георги Чочев. Общо 8 отбора вземат участие на състезанието в Пловдив. Освен нашите момичета на кортовете в зала „Атаро Клима" ще видим тимовете на Австрия, Унгария, Италия, Словения, Швеция, Турция и Украйна. Първите два отбора ще се класират за финалите от 20-ти до 22- ри февруари в Раковник (Чехия).

Юношите до 14 г. ще участват на турнир в Казан (Русия). България е в състав Георги Георгиев (Хасково 2015 Хасково), Павел Маринов (Супер Спорт Варна) и Анас Маздрашки (Егалите Несебър) с треньор Даниел Ангелов. Освен България в турнира ще вземат участие тимовете на Беларус, Естония, Финландия, Латвия, Полша, Русия и Швеция. Първите два отбора ще се класират за финалите във Веска (Чехия) от 20-ти до 22- ри февруари

Девойките до 16 г. ще участват на турнир от Европейската зимна купа в Лоусада (Португалия). Националките са в състав Михаела Цонева (Кристи Дряново), Денислава Глушкова (Дема София) и Катерина Димитрова (Пловдив 1981) с треньор Биляна Павлова. Освен нашите момичета на турнира в Португалия ще участват отборите на Австрия, Франция, Израел, Италия, Португалия, Румъния и Швейцария. Първите два отбора ще се класират за финалите в Брест (Франция) от 20 до 22 февруари.

Националите на България до 16 г. (юноши) ще вземат участие на турнир в Шоле (Франция). България ще бъде представена от Адрияно Дженев (Пловдив 1981), Янаки Милев (Локо 98 Пловдив) и Илиян Радулов (Тракия Пловдив) с треньор Милко Милев. Освен нашите момчетата за първите две места ще се борят тимовете на Беларус, Франция, Германия, Израел, Норвегия, Португалия и Швейцария. Финалите на осемте най-добри отбори в Европа при юношите до 16 г. са в Рончин (Франция).

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?