Мико: Sofia Open е светлината в тунела на тениса ни

Пловдивчанинът Димитър Кузманов среща италианеца Салваторе Карузо в първия кръг на основната схема на Sofia Open 2020. Ето какво сподели втората ракета на България след жребия:

"Пето поредно участие за мен на този прекрасен турнир. Мога да кажа, че жребият е приемлив, въпрек че няма леки противници от всички заявени, които ще вземат участие. Благодаря на Ади (Адриан Андреев), който изтегли моя съперник.

 
Познавам много добре Салваторе. Той доста често вземаше участие на турнирите АТП "Чалънджър", тренирали сме доста пъти. Нямаме официален мач помежду си. Очаквам тежък мач, както всъщност съм очаквал и преди жребия - срещу всеки един от съперниците. Най-важното за мен е да изпълня указанията, които имам от моя треньор - това, което аз трябва да правя на корта.

Sofia Open е невероятно изживяване. За жалост, тази година, с оглед на ситуацията по света и пандемията, залата няма да може да бъде пълна, но все пак хубавото е, че има ограничен брой фенове, които ще могат да наблюдават срещите. Призовавам всички да спазват наложените мерки, за да се проведе успешно този прекрасен турнир и да продължава да се провежда, защото това е невероятна възможност за всички български тенисисти", завърши оптимистично Кузманов.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?