Мико Кузманов сравни Гришо с Христо Стоичков

Ракета №2 на България за ATP Cup - Димитър Кузманов изрази възхищението си от лидера на родния тим Григор Димитров и постигнатото от него в тениса.

"Страхотно е за цялата държава и за всеки спорт, не само за тениса, но и за другите спортове. Той е ролеви модел, посланик на нашата страна, на нашия спорт, на нашия манталитет, на нашите традиции, а това е страхотно. Последният път, когато имахме някого като него, може би беше Стоичков, така че е невероятно да имаме някого като него", заяви Кузманов пред сайта на АТР.

"Това е страхотен опит и заради това бяхме много щастливи, когато разбрахме, че ще участваме в ATP Cup с Григор като капитан. Той е един от най-добрите тенисисти в света и само можем да се учим от него, това правим в последните няколко дни, откакто сме тук. Той е много открит и помага на всеки от нас, очакваме с нетърпение следващите 10 дни и опитваме да научим възможно най-много от него", сподели Кузманов. 

"Имаме страхотен отборен дух. Това е във вените ни, в историята ни като нация. Това е най-голямото ни оръжие и очакваме много българи, живеещи тук, да ни подкрепят. Ще опитаме да направим страната ни горда от нас".

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?