Следвайте ни

Катя Димитрова е втора на тенис турнира в Пазарджик

viber icon

Катерина Димитрова спечели второ място на двойки на международния турнир за жени на червени кортове в Пазарджик с награден фонд 15 хиляди долара. Надпреварата се проведе на кортовете на ТК "Фаворит" и стана възможна с финансовата подкрепа на Даршанс Комерс ООД, Община Пазарджик и БФТ.

Българката и американката Изабел Кузманов отстъпиха в спора за титлата от номер 2 в схемата Оана Гаврила и Оана Джорджета Симион (Румъния) със 7:6(1), 4:6, 4-10. На финала на сингъл утре ще играят рускинята Ерика Андреева и София Милатова (Словакия).

"Предвид тежката ситуация с Ковид 19 смятам, че ТК "Фаворит" приключи брилянтно спортният си календар за 2020 година със завършилия вчера международен турнир за жени с награден фонд от 15 000 долара.

Припомням, че преди това клубът ни беше домакин на турнири от веригата "Kinder" до 10-12 г., тенис Европа до 14 г., държавен турнир до 16 г. и "Royal Cup"(10-12 г.) проведен под егидата на царското семейство.", коментира завършека на спортния календар за 2020 г. треньорът в ТК "Фаворит" Николай Стойчев. 

Неговият колега в клуба - Камен Георгиев използва повода да изрази благодарностите си за подкрепата на хората, които са подали ръка на ТК "Фаворит". "Без Община Пазарджик и останалите ни 10 частни партньори и спонсори нямаше как да реализираме на практика тези състезания", заяви Георгиев.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?