Извънредно! Григор Димитров с коронавирус

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е с коронавирус. Това съобщи самият той в Инстаграм, веднага след като стана ясен какъв е резултатът от направения му тест в Монако. 

Хасковлията се прибра там от турнира в Задар по-рано, тъй като се почувства болен, но досега не бе ясно дали причината е била COVID-19. В Хърватия той изигра само един мач, загубен от местния любимец Борна Чорич за 36 минути с 1:4, 1:4. Още тогава Гришо се оплака, че не се чувства добре.

Димитров е прекарал няколко часа в болница в Монако, в която са му направени допълнителни изследвания на белите дробове. Резултатите от тях ще излязат в следващите дни.

 През последните 2 седмици българинът се състезава на демонстративни турнири в Сърбия и Хърватия, организирани от световния №1 Новак Джокович, а между тях намери време да се прибере и в България, дори тренира в Хасково.

"Здравейте всички, искам да уведомя моите фенове и приятели, че тестът ми за COVID-19 в Монако беше положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави", написа тенисистът.                                                                                                                                                                                                  Новината за заразения Димитров доведе до отмяна на финала в Задар, в който трябваше да играят Новак Джокович и руснака Андрей Рубльов.  Появи се и версия, че самият Ноле може да е носител на вируса, защото той беше специален гост на тържество на баскетболисти от Партизан в Белград миналата седмица, в което е участвал Никола Янкович, дал положителна проба. 

Джокера впоследствие участва на демонстративния турнир Adria tour в сръбската столица, където общуваше активно с някои от колегите си на корта. Сред тях бяха Доминик Тийм, Александър Зверев и Григор Димитров, с които излизаше в града в свободното си време

В допълнение към това тенисистите посетиха нощен клуб в Белград, където отпразнуваха успешния завършек на първото издание на Adria tour. Там Джокович дори занесе на ръце Гришо до дансинга.                                                                                                           

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
АаAa

АаAa

22.06.2020 | 00:05

Кое е “извънредното” в нивината и драматичното?! И вие от Марица станахте ебахти жълтата медиа.

Отговори
1 5
Прост си Гоше

Прост си Гоше

22.06.2020 | 12:12

Ама и ти си един умник....разбира ти тимберицата от жълта преса. Това, ако не е извънтердно, кое е, бе маскара непоръбен...

Отговори
2 0
Вече трети месец

Вече трети месец

21.06.2020 | 22:57

президентът Радев е болен с корона вирус! Защо никой не казва и дума за това? А в същото време този нехранимайко сее смъртоностният вирус сред българите! ИМПИЙЧМЪНТ ЗА РАДЕВ! РУСКАТА КУКЛА НА КОНЦИ.

Отговори
1 3
скитник

скитник

21.06.2020 | 22:17

Кмета също беше контактен, и доста други деца и възрастни в града! Сега, проба на всеки контактен с Гришо ще се направили?

Отговори
2 1
Ужас

Ужас

21.06.2020 | 22:02

До кога?

Отговори
2 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?