2374

И друга държава започна разследване срещу Ноле Джокович

Властите в Испания започват разследване срещу световния №1 в тениса Новак Джокович, съобщи радио Cadena COPE. Местните власти искат да разберат дали неваксинираният сърбин е влязъл в страната нелегално в края на декември, пише gong.bg.

Ноле обясни какво е правил в дните около 16 декември, когато даде положителна проба за коронавирус. Въпреки това обаче той замина за Испания на Коледа.

Именно това пътуване се превърна в причина австралийските власти да анулират визата му. Причината е, че той не е упоменал, че е бил в трета страна, преди да пристигне в Мелбърн.

По-рано днес премиерът на Австралия Скот Морисън заяви, че решението за повторно анулиране на визата на сръбския тенисист Новак Джокович все още може да бъде взето от федералния министър на имиграцията. Това съобщи ръководителят на австралийското правителство в четвъртък на онлайн брифинг в Канбера.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
ДОК

ДОК

14.01.2022 | 05:29

Възродиха се времената на Хер Мюлер и Хайнрих Химлер, май? Засега в Австралия, и последвалата я Испания. После знаем от историята ни близка.

Отговори
1 1
От Испания до ДОК

От Испания до ДОК

14.01.2022 | 08:09

Испания е страна със закони и затова в нея се живее добре. Анархията си я развявайте по Балканите.

Отговори
1 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?