64

Гришо каза какво се случва с екзотичната дама в ложата му

Всеки път, когато ме видят с жена, ме питат дали ми е гадже, така че не се дразня,  така най-добрият български тенисист Григор Димитров коментира присъствието на екзотичната французойка Ализе Лим в ложата с гостите му при успеха над Хуберт Хуркач на осминафиналите на „Ролан Гарос“.

Присъствието на Ализе засили слуховете, че 33-годишната тенисистка с френско и виетнамско потекло е новото гадже на Гришо, още повече, че преди месец и половина папараците заснеха как Ализе Лим тича, за да се качи в Ламборгинито на Димитров след парти в Монте Карло.

Това не е първият случай, в който се появяват информации за връзка между Гришо и Ализе Лим. През 2017 г. те бяха заснети да обядват заедно, а две години по-късно двамата публикуваха интересна снимка, на която българският тенисист е яхнал французойката.

"Цял живот едно и също, но не се дразня. Всеки път, когато ме видят с жена, ме питат дали ми е гадже. С нея се познаваме от 14-годишни и тя е една от най-близките ми приятелки. Това са само слухове, няма нищо между нас. Дори и само да говоря с момиче, винаги първата теория е тази. Интересно защо така се случва", заяви Григор.

Оцени новината

Оцени новината
1.7/5 от 3 оценки
1.7/5 от 3 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?