61
Следвайте ни

Григор шокира с разкритие за кого е гласувал в неделя

viber icon

Григор Димитров е изненадал всичките си близки, след като му бил зададен любопитен и същевременно много актуален въпрос: „Гласува ли и кого подкрепи на парламентарните и президентските избори?“.

Най-добрият български тенисист, без да се колебае, отговорил с огромно чувство за хумор: „Гласувах баща ми да е президент, а майка ми – премиер“.

Според колеги от Блиц, позоваващи се на близки до Гришо, той изобщо не е гласувал на 14 ноември, когато народът отиде до урните за първи път да избира 2 в 1.  Няма и да го направи на 21 ноември, когато е балотажът за избора за президент на България.

Причината се крие не само във факта, че Димитров постоянно пътува и никак не е лесно да даде своя глас. Запознати твърдят, че по принцип той е аполитичен, защото от една страна не живее в България, а от друга – отдавна си е изпекъл живота.

"Аз искам моите сънародници добре да живеят. Важното е те да гласуват", твърдял Гришо.   

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Стария

Стария

18.11.2021 | 17:00

Простичко е! Отпада двойното гражданство и всичко си идва на място. В 21 век мога да работя, където си поискам и пак да бъда повече Българин от някои примати населяващи Родината ми!

Отговори
11 4
Deutsch

Deutsch

18.11.2021 | 08:46

Прав е. При този глобален свят и постоянно движение на хората гражданството трябва да отпадне и да се гласува по местоживеене, където хората имат интерес. Какъв интерес имат мигрантите в Турция или Германия при положение, че работят и плащат здравни и данъци там, пък и сигурно децата им учат там.

Отговори
29 4
Пенчо Владов

Пенчо Владов

18.11.2021 | 16:42

Точно така. И аз това предлагам. Примерно ако някой е пребивавал по-малко от 180 дни в България, дори и да има гражданство, да няма право да гласува. Да има реална адресна регистрация а не фалшива. Също така и да има минимално образование, и да е плащал данъци и осигуровки в България.

Отговори
16 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?