61

Григор с екстравагантно обяснение за успехите си тази пролет

Григор Димитров даде интересно обяснение за отличното си представяне в последните месеци. Според хасковлията, липсата на очаквания към самия себе си са довели до впечатляващите резултати. Той заяви, че именно това му е помогнало да докаже, че може да победи всеки и в крайна сметка да се завърне в Топ 10 на световната ранглиста.

"Нещото, което според мен най-добре направих през последната година и месец е, че нямах никакви очаквания. За всеки те означават нещо различно.", коментира Гришо в навечерието на турнира от сериите "Мастърс" в Мадрид.

"Аз харесвам работата си. Харесвам колко усилия трябва да влагам във всеки един ден - във фитнеса, в тениса. Това са нещата, върху които се фокусирах и наистина в последните месеци играя солиден тенис. Когато всички тези неща са на едно добро ниво, имам шанс срещу всеки и го доказах. В мачовете с топ играчите имах една свобода, едно спокойствие на корта, което ти дава най-големия плюс, за да играеш добре в тези моменти.", каза още Григор.

"През много неща минавам като цяло - физически и психически. Няма как винаги да съм на 100%. Имах добри резултати, което те кара да надграждаш себе си. Влизането обратно в Топ 10 е една много добра новина за всички нас като отбор. Нивото е добре, тялото е добре и когато съберем всичко заедно - има добър резултат", сподели Григор пред btvsport.bg.

"Продължаваме напред след толкова години. Мисля, че най-доброто предстои. Винаги искам да гледам позитивно на нещата. През най-различни перипетии минах. Мисля сега просто да се наслаждавам на това, което правя."

"Всеки има различен път - за игра, за бизнес. Идва един момент, в който да направиш равносметка за себе си - кои са важните неща, кое можеш да подобриш, какъв искаш да бъдеш, какво искаш да постигнеш. Гордея се в момента с нещата, които правя. Много от нещата, през които съм минавал, ми дават опит. Това е нещо, което винаги съм искал да имам”, каза още Григор Димитров.

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?