Григор яхна супер красавица за късмет в Париж

Лошата година на корта не се отразява негативно на самочувствието на най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Това показват непубликувани досега снимки на Гришо и колежката му Ализе Лим, които "взривиха" социалните мрежи.

На едната от тях хасковлията е яхнал френската красавица, а позата им е вдъхновена от графит на стената зад тях. На другия кадър двамата са в търговски център, а от устите им излиза бяла пяна. Широките усмивки на лицата им показват, че двамата много са се забавлявали, докато позират пред обектива. Смята се, че снимките са от миналата година.


 
За Ализе Лим и Григор Димитров отдавна се знае, че са добри приятели. Преди време чаровната брюнетка беше спрягани за гадже на първата ни ракета, но слуховете не се потвърдиха.
 
Понастоящем 29-годишната тенисистка е дамата на сърцето на френския плувец Флоран Маноду. Двамата официализираха връзката си на 21 юни, когато Ализе Лим го подкрепяше от трибуните на турнир в Рим. Два дни по-късно те се появиха заедно и на благотворителна гала на тенис академията “Муратоглу”.

Днес следобед Григор Димитров излиза срещу Давид Гофен на Мастърса в Париж.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?